Rapportage op maat?

Wij bieden u de mogelijkheid om samen met ons een rapportage te ontwikkelen die enkel informatie bevat die relevant is voor uw bedrijf. Uiteraard geven wij hierbij deskundig advies en raadgevingen. Deze rapportage is uniek en alleen toepasbaar op uw situatie en uw bedrijf. Deze rapportage is natuurlijk beschikbaar op elk gewenst moment van het jaar.

Spreadsheet oplossingen (Excel)

Een belangrijk onderdeel van ons bedrijf zijn onze efficiente Excel oplossingen. De combinatie tussen een krachtig maar effectief opgezet werkblad en een eenvoudige interface kan erg veel in tijd besparen.
Ook kunnen diverse handmatige handelingen geautomatiseerd worden door middel van macro's. Met 1 druk op de knop voert de computer de opdrachten zelf uit wat uiteraard veel tijd bespaart.
 
Enkele reeds ontwikkelde Excel oplossingen zijn:
 
Variabele database: een database die gekoppeld is aan een eenvoudige invoertabel (bijvoorbeeld een budget die wordt ingevuld). De invoertabel wordt automatisch bijgewerkt in de database. Dit is vooral erg handig bij het opstellen van een budget of dergelijke.
 
Ontdubbelen: een applicatie die eenvoudig bijvoorbeeld adressen kan ontdubbelen (op bijvoorbeeld postcode en huisnummer)
 
Foutenanalyse: een tool die op basis van parameters een aantal standaardfouten uit een lijst met gegevens kan filteren
 
Auto van de zaak: dit is een programma die op basis van uw gegevens kan bepalen welke optie voor u voordeliger is: auto van de zaak of auto in prive. Deze berekening wordt vaak door ons kantoor zelf uitgevoerd.
 
Administratieve rapportages: dit kunnen allerlei soorten rapportages zijn zoals een winst/verlies rapportage maar ook bijvoorbeeld gespecificeerd voor één afdeling of bijvoorbeeld een voorraad rapportage.
 
Urenadministratie: ook een urenadministratie met eenvoudige invoer behoort tot de mogelijkheden.
 
Jaarrekening: omdat wij een administratiekantoor zijn worden ook onze jaarrekeningen in Excel gemaakt. Dit is voor ons voordelig omdat wij zelf de inhoud en opmaak van de jaarrekening bepalen en voordelig voor de klant omdat wij deze dus erg goedkoop kunnen aanbieden. Ook kunnen specifieke wensen mbt de jaarrekening snel en gemakkelijk worden aangepast.
 
 

Excel oplossing op maat?

Wilt u graag wat meer specifieke informatie over dit onderwerp toegespitst op uw situatie? Neem dan contact op met Paulus van Slooten:

0620250198 of email via de contactpagina